Home            No time ?Need for idea ?          Business              Concepten        Sono & light        Contact        referenties


HET SWINGPALEIS....

Principe :

 

Gebaseerd op het gelijknamige TV-programma (la fureur op TF1 en swingpaleis op vrt), de jongens spelen tegen de meisjes via proeven die gevarieerd en verstrooiend zijn. Deze proeven bestaan uit Karaok, muziekkwis, film , TV-series, pictionnary en blindtests. Acht tien proeven zijn goed voor ongeveer 2 uur animatie.

Wij stellen een interactieve animatie voor gebaseerd op een interploegenchallenge tijdens of na een maaltijd met als doel een sfeer te creren binnen een groep door middel van een interne wedstrijd. Iedereen wordt actief of passief deelnemer naargelang de wens om al dan niet mee te doen. Voor iedere proef zullen 2 3 vertegenwoordigers naar voor komen.

Voor de kwisproeven zullen de teams gebruik kunnen maken van een drukknop. Wie het snelst afdrukt mag antwoorden. Grote ambiance dus!!

Het aantal ploegen kan ook varieren, 2 of meer....

Geschikt voor een brede doelgroep, van 7 tot 77 jaar.

De flexibiliteit van deze animatie is zeer belangrijk. Ideaal om de banden aan te halen binnen een groep.

 

 Materiaal en basisconfiguratie :

 

*  Reuzescherm zodat iedereen kan deelnemen.
*  Informatiek systeem voor de scores, slogans of uw logo.
*  Lightshow, aanpasbaar naargelang het aantal deelnemers.
*  Sonorisatiemateriaal in de zaal.
*  Monitor voor de deelnemers.
*  Twee tot drie drukknoppen op het podium.

 

 Het Swingpaleis  kan een persoonlijk tintje krijgen door gelinkt te worden aan een product of een activiteit van een bedrijf en kan in meerdere talen gepresenteerd worden. Onze ervaren animatoren bouwen, samen met u, het scenario op. (het vormen van de teams, keuze van de proeven, duur van de animatie,) Deze animatie word voornamelijk gevolgd door een dansavond.(inbegrepen in het budget)

 

 

 

 

 

 

Terug "Onze concepten"