|
Home No time ?Need for idea ? Business Concepts Sono & light Contact references DISNEYLAND PARIS RESSORT
DAG 1: VRIJDAG
Vertrek
in de late namiddag
vanuit
Brussel
of elders in België (onder voorbehoud van definitieve beschikbaarheid van de
NMBS)
=>
DIVA-team
aanwezig op het vertrekpunt
=>
HST
met Disney-animatie in de trein. Briefing en overhandiging van de eerste
packs
=>Aankomst
in Marne la Vallée.
Van
het station, richting HOTEL (check in).
Na het
inchecken, heeft u 2 mogelijkheden:
Met de maaltijdcoupons die
u in de trein gekregen heeft, kunt u een maaltijd naar keuze nemen in h't
restaurant van uw hotel.
Daarna kunt u zich terug
trekken in uw kamer.
OF of u
kan onmiddellijk naar het Buffalo Bill-spektakel gaan kijken
DAG
2: ZATERDAG
A.M
•
Voor de partners en de kinderen,
richting Walt Disney Studio. Een onthaaldesk staat aan de ingang voor de
inschrijvingen en de overhandiging van de inkomtickets en de
maaltijdcoupons.
•
Als de presentatie gedaan is mogen de dokters hun families vervoegen
in het park via de desk aan de ingang waar zij eveneens hun inkomtickets en
maaltijdcoupons overhadigd krijgen.
•
Tijdens de briefing,
de dag voordien in de trein, zullen de dokters op de hoogte gebracht worden
van de plaats waar ze hun families kunnen terugvinden na hun presentatie.
P.M
• Iedereen
in het Walt Disney Studio
park
AVOND
• Terug
naar het hotel om zich op te maken voor een uitzonderlijk avondfeest.
• Afspraak
voor iederen om 20u30 aan de ingang van het park…. Vanaf nu is het
park van u!!
Naargelang het aantal personen kunnen volgende thema's aangeboden worden:
Intergalactische disco-avond Verovering van het Wilde Westen
DAG
3: ZONDAG
A.M
•Ontbijtbuffet
voor iedereen van 7u30 tot 11u00 in aanwezigheid van een exclusief Disneypersonnage.
Check
out en overhandiging van de bagages in een bewaakte bagageruimte.
• Richting
Disneylandpark.
Een onthaaldesk staat aan de ingang voor de inschrijvingen en overhandiging
van de inkomtickets en maaltijdcoupons.
P.M
• Ophalen
van
de bagages in de hotels.
• Terug
naar België .
|