Home            No time ?Need for idea ?          Business              Concepts        Sono & light        Contact        references


Business to business

 

SALES & MARKETING

 

Launch product:

Een nieuw product is geboren in uw bedrijf. Mooi, gloednieuw en verdient de beste promotie. Wij bezorgen u de middelen om uw doel op een professionele EN originele manier te bereiken!

Team-building: 

U wilt de banden tussen uw medewerkers aanhalen en u weet dat een goede communicatie DE sleutel is voor succes. Wij bieden u hier verschillende mogelijkheden aan om de teamgeest te versterken:  

                                                - wij brengen u in ongewone situaties.

                                                - samenwerkingsopdrachten.

                                                - benadrukken van individuele vaardigheden.

                                                - definities van de gemeenschappelijke doelstellingen.

               ==> Briefing en debriefing geven u de de gelegenheid om de vaardigheden van elke persoon te analyseren.

Incentive:                    

Uw team zorgt voor vuurwerk! De ontheemding werkt altijd deugdelijk, of dit nu in BelgiŽ is, of daarbuiten. Wij bieden u een permanente omkadering aan tijdens het evenement zodat u zich enkel op uw doelstellingen hoeft te concentreren.

Binding van uw klanten:

Zij vertrouwen u of doen dit binnenkort. Wij zullen u helpen bevoorrechte banden te weven met een panel van klanten die uw prioriteit vertegenwoordigen.

 

HUMAN RESOURCES

 

Family Day: 

Uw personnel geeft het beste van zichzelf gedurende een heel jaar. U hecht een enorm belang aan de familieband en bent besloten om het hen te tonen. Dankzij u worden klein en groot verenigd en kunnen zij zich op een andere manier ontdekken.

Personeelsfeest:

Het plezier om elkaar terug te vinden buiten het werkkader. Tijdens een avond waar ontspanning de regel is, kunnen uw medewerkers zich van een andere kant laten zien. Enkel feesten!