Home            No time ?Need for idea ?          Business              Concepts        Sono & light        Contact        references


 THE MISSION IS POSSIBLE

 

 

Principe :

 

Het doel is om Brussel te ontdekken door middel van interploegen challenges. Elke ploeg krijgt een opdracht. Deze geeft u de mogelijkheid om: (in functie van uw prioriteiten en budget):

het adres van het restaurant waar iedereen verwacht wordt voor het avondfeest
of
de plaats waar een speciaal ingerichte amerikaanse schoolbus staat, die u opwacht met aperitief en zakouskis. Deze schoolbus neemt u dan mee naar het geselecteerde restaurant. ( Wij kunnen ook een restaurant kiezen buiten het centrum van Brussel want de bus brengt u terug)
 

Concept & verloop :

Voorgesteld vertrekpunt is deze op de esplanade van het Congrespaleis waar iedereen verwacht word voor de briefing. We vormen de ploegen en geven hen een naam. (zoals: Kojak, Colombo, 007,…)
Na overhandiging van een sleutel en een enveloppe gaan de ploegen naar de eerste stop waar ze, na het geven van een wachtwoord, een valies overhandigd krijgen. In deze valies bevinden zich:een talkie walkie, kompas, survival kit, + geschreven opdracht…
Bij elke halte worden de ploegen aan een opdracht onderworpen. Elke ploeg moet ofwel een internetmast vinden om hun volgende opdracht via het net, ofwel zich naar een plaats begeven waar één van onze agenten de nodige inlichtingen kan verstrekken....

De oplossing van iedere opdracht laat u toe om de volgende plaats alsook aanwijzingen te vinden voor het eindraadsel. Elk element / aanwijzing dat zich in de valies bevind, is bruikbaar.

Het voorgestelde parcours laat u toe om Brussel op aangename wijze te ontdekken!

 

 
 
Gedetailleerd verloop - timing :

De 2 ploegen zullen het parcours op een verschillende manier afleggen maar met dezelfde opdrachten.

 

13u30: Afspraak op de esplanade van het Congrespalais – onthaal verzekerd door een verantwoordelijke van Diva Events

Verdeling van de 2 teams (vooraf door de klant opgesteld)
Zonder al teveel uitleg te geven (behalve wat betreft het leggen van de nadruk op samenwerking en teamgeest), zullen volgende dingen overhandigd worden: 1 enveloppe waarin zich het adres van de eerste stop bevind + wachtwoord + 1 sleutel + en dit om zich in de geest van het verhaal in te leven: 1 zwarte bril/persoon + in geval van regen, 1 waterdichte poncho/pers. => vertrek van de 2 ploegen naar hun opdrachten

 

 
14u00: Aankomst bij de eerste STOP : een établissement – ze gaan binnen – geven het wachtwoord aan de verantwoordelijke van het établissement – krijgen een metalen valiesje – en openen deze (met de sleutel die ze bij de start gekregen hebben)
Inhoud van de valies: 1 enveloppe met briefing op perkament - 1 talkie walkie – pastellen – 1 geplastifieerde kaart met daarop adres van 1 website – 1 kompas – 1 plan Brussel centrum – 1 schroevendraaier.

 

17u30: De 2 teams keren terug naar een bar in het centrum of de schoolbus die voor de aperitief werd ingericht.

18u30: Vertrek te voet of per schoolbus naar het gekozen restaurant

19u00: Aankomst in het restaurant

 

Brussel in pdf       Brussel in ppt      Brugge in pdf     Brugge in ppt

 

Terug naar concepten