Home            No time ?Need for idea ?          Business              Concepts        Sono & light        Contact        references


 

Een vleugje Tunesië

 

Een totale verandering van landschap :

 De duinen van TOZEUR !

Ten zuidwesten van Tunesië langs het meer van El Djerid, de stad Tozeur en omgeving vallen op door het prachtige landschap...

Dit§ landschap laat niemand onberoerd. Zelfs Georges Lucas heeft deze locatie gebruikt om de planeet Tatooine voor te stellen in zijn filmreeks "Star Wars". Ook de film "The English patient" werd op deze locatie gedraaid.

Gelegen in het midden van de duinen biedt deze site ons een mix van schoonheid, rust en een geraffineerde infrastructuur die geïsoleerd is van de grootstad met zijn massatoerisme.

Om u te ontvangen zoals het hoort zal een tentenkamp van de bedouinen opgesteld worden voor de gelegenheid. Kwaliteitscatering, originele en verrassende activiteiten worden de hele dag aangeboden en de dag word afgesloten door een avond zoals in 1001 nachten.

Volg de gids:

Afspraak om 06u15 aan de luchthaven van Zaventem waar het team van Diva Events u ontvangt en u naar het vliegtuig, dat speciaal voor u werd gecharterd, begeleidt. 

 

En nu op weg naar nieuwe avonturen…

 

Na een vlucht van 2u50 komt de groep aan in Tozeur waar ze ontvangen worden met bloemen en door een groep van muzikanten...  

Daarna nemen we plaats in de jeeps en rijden we in caravaan door Tozeur voor een aangename rit.

Aankomst in de Palmeraie, welkomstdrink op het geluid van tablas, met dadels kamelenmelk…

Na deze welverdiende pauze stappen we terug in de jeeps naar de voor u gereserveerde site waar ons team u opwacht om u te onderwerpen aan de typische activiteiten van deze streek.
Gedurende de hele dag worden luchtdopen met paragliders voorgesteld.
Door een rotatiesysteem kan elke deelnemer, in afwachting van zijn/haar luchtdoop, deelnemen aan een rit per paard, kameel of 4x4 door de duinen.
Voor de lunch, om de woestijnhitte te vermijden, nemen wij u mee naar een geclimatiseerde zaal in Tozeur. Aan het einde van de luinch eren wij terug naar de site om verder te gaan met de activiteiten.
Aan het einde van de dag… partytime!! : lage tafels en poefs in de tenten terwijl in het midden volledige lammen gegrild worden met salade- en fruitbuffet, folklore en wijn à volonté, fantasiaspectakel en buikdansen ....
Na het diner , transfer naar de luchthaven op weg naar huis.(vertrek om 00u30 en aankomst om 03u20) 
 

Welkomstdrink in de Palmeraie van Tozeur:

                                 

Luchtdoop met een  paraglider (duozitter):

         

 

                               

Ballades per kameel of paard:

                           

Ballade met 4x4 in de duinen:

 

Terug naar concepten